4 portsjonit
2 broilerifileed
400 g rooskapsast
1 tšillikaun
2 cm tükk ingverit või 1 sl ingveripastat
1 sl rapsi- või oliiviõli
1 tl jahvatatud vürtsiköömneid
pisut soola ja jahvatatud musta pipart
4 dl kookospiima
1 laimi või sidruni mahl
hakitud värsket koriandrit, peterselli või basiilikut
Tükelda broilerifileed ja pestud rooskapsad. Loputa ja poolita tšillikaun. Lõika ära vars, eemalda seemned ning viiluta. Koori ja riivi ingver või kasuta valmis ingveripastat.
Kuumuta potipõhjas õli. Lisa fileetükid ja pruunista igalt poolt kuldpruuniks. Maitsesta broiler jahvatatud vürtsköömnetega ja maitse järgi soola ning musta pipraga.
Lisa tšilli, ingver, poolitatud rooskapsad ning vala juurde kookospiim. Hauta mõõdukal kuumusel 5-7 minutit, kuni rooskapsad on parajalt küpsed, kuid mitte liiga pehmed.
Maitsesta toit laimi- või sidrunimahlaga ja raputa peale hakitud värskeid ürte. Serveeri koos värske salatiga või keeda lisaks veel täisterariisi või -pastat.