2 portsjonit
10 kapsalehte
vett, soola
200 g kupatatud seeni (soolaseeni)
2 sibulat
1 küüslauguküüs
2 sl võid
1 dl keedetud pruuni riisi (odra- või tatratangu)
hakitud tilli
2 dl hapukoort
Lõika kapsalehed pea küljest lahti ja keeda soolaga maitsestatud vees poolpehmeks. Tõsta vahukulbiga jahtuma. Lõika paks leheroots õhemaks.
Haki sibul ja seened. Kui seened on väga soolased, siis leota neid enne. Kuumuta sibulaid ja seeni pannil võis, pressi hulka küüslauguküüs. Lisa keedetud riis või tangud, sega ja maitsesta. Lisa hakitud till. Tõsta kaussi jahtuma.
Tõsta igale lehele paar lusikatäit seenetäidist, keera rulli ja prae samal pannil kergelt pruunikaks. Tõsta rullid ahjuvormi, vala peale hapukoor, loputa panni tilga veega ja vala see samuti ahjuvormi.
Küpseta 200-kraadises ahjus pool tundi.