6 portsjonit
1 l köögiviljapuljongit
1 sl õli
½ kg spagette
1 sibul
2 küüslauguküünt
200 g šampinjone või metsaseeni
2 väikest suvikõrvitsat
200 g herneid (värskeid või külmutatud)
paar oksa värsket tüümiani
soola, musta pipart
1-2 dl kohvikoort
Peale
parmesani
Haki sibul ja küüslauguküüned, viiluta seened, tükelda suvikõrvitsad. Kuumuta poti põhjas või sügaval pannil õli ja kuumuta pisut sibulaid ja küüslauguküüsi. Lisa seened, tüümianioksad, herned, suvikõrvits ning sool. Kuumuta pisut segades ja vala potti puljong ja lisa spagetid. Keeda, kuni spagetid on parajalt küpsed, kuid mitte liiga pehmed. Jälgi vedelikku, et spagetid liiga kuivaks ei jääks. Vajadusel vala pisut puljongit juurde. Lisa lõpuks koor, sega, ning maitesesta musta pipra ja vajadusel soolaga. Riivi peale parmesani.