400-500 g ehk pakk lehttainast
rullimiseks jahu
200 g toorjuustu
100 g seeni või singiribasid
1 küüslauguküüs
4-5 ühesuurust tomatit
punet või tüümiani
Sega kausis kokku toorjuust, seene või singiribad ja riivi hulka küüslauguküüs. Viiluta tomatid.
Võta tainapakk paar-kolm tundi varem sulama. Rulli jahusel tööpinnal tainas neljakandiliseks õhukeseks plaadiks. Lõika terava noaga tainast ühesuurused neljakandilised ruudud. Lõika tassi või klaasiga pooltelt ruutudelt välja ümmargune keskmine osa.
Tõsta ruudud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tõsta iga ruudu peale auguga ruut. Tõsta lusikaga iga augu sisse toorjuustusegu, pane peale tomativiil ning puista peale punet või tüümiani.
Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit. Välja lõigatud tainatükkidest võib teha eraldi väikesed pirukad, juustusuupisted, või panna tagasi sügavkülma järgmist korda ootama.