Lehttainakorvid kanaga kufis

Kodutohter
07.05.2025
Shutterstock

Natuke erilisem ja pidulikum õhtusöök kahele.

2 portsjonit
 

2 neljakandilist tükki lehttainast

kanahautist

riivjuustu
 

Kanahautis

500 g kanafilee ribasid

1 tl sojakastet

1 keskmine brokoli

2 keskmist suvikõrvitsat

1 punane paprika

2 sl oliiviõli

soola, pipart


 

Kuumuta kufi 200 kraadini.

Pese brokoli ja lõika õisikuteks. Lõika paprika ja suvekõrvitsad tükkideks.

Pane kanafilee ribad kaussi ning maitsesta sojakastme ja pipraga. Lisa oliiviõli ja sega, et kõik ribad oleksid õlised.

Lisa brokoliõisikud, paprika ja suvikõrvitsatükid ning sega läbi. Pane kogu segu kufi sahtlisse.

Küpseta 15-20 minutit, kuni fileeribad on küpsed. Vahepeal sega või raputa sahtlit, siis küpsevad liha ja köögiviljad ühtlasemalt.

Hautise võib teha valmis eelmisel päeval ja serveerida näiteks riisiga. Ülejäänud hautist saab kasutada pirukates.

Lõika suuremast tainast kaks neljakandilist tükki. Soovi korral võib neid õhemaks rullida.

Säti tainatükid tartaleti vormidesse või kahte kuumakindlasse kaussi.

Täida kanahaustise või kanavokiga ja puista peale riivjuustu.

Küpseta 200-kraadise kuumusega 15-20 minutit.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid