2 portsjonit
2 neljakandilist tükki lehttainast
kanahautist
riivjuustu
Kanahautis
500 g kanafilee ribasid
1 tl sojakastet
1 keskmine brokoli
2 keskmist suvikõrvitsat
1 punane paprika
2 sl oliiviõli
soola, pipart
Kuumuta kufi 200 kraadini.
Pese brokoli ja lõika õisikuteks. Lõika paprika ja suvekõrvitsad tükkideks.
Pane kanafilee ribad kaussi ning maitsesta sojakastme ja pipraga. Lisa oliiviõli ja sega, et kõik ribad oleksid õlised.
Lisa brokoliõisikud, paprika ja suvikõrvitsatükid ning sega läbi. Pane kogu segu kufi sahtlisse.
Küpseta 15-20 minutit, kuni fileeribad on küpsed. Vahepeal sega või raputa sahtlit, siis küpsevad liha ja köögiviljad ühtlasemalt.
Hautise võib teha valmis eelmisel päeval ja serveerida näiteks riisiga. Ülejäänud hautist saab kasutada pirukates.
Lõika suuremast tainast kaks neljakandilist tükki. Soovi korral võib neid õhemaks rullida.
Säti tainatükid tartaleti vormidesse või kahte kuumakindlasse kaussi.
Täida kanahaustise või kanavokiga ja puista peale riivjuustu.
Küpseta 200-kraadise kuumusega 15-20 minutit.