Põhi
125 g võid või margariini
2 dl rukkijahu
2½ dl nisujahu
½ dl vett
½ tl soola
Täidis
1 l kõrvitsatükke
2 sibulat
2-3 sl õli
1 sl riivitud küüslauku
1 sl riivitud ingverit
1 tl karrit
½ hakitud tšillikauna (soovi korral)
1-2 tl soola
1 dl seesamiseemneid
Peale
riivjuustu
Sega toasoe või jahudega, lisa vesi ja sool. Vajuta tainas võiga määritud ümmargusse vormi (24 cm) ja küpseta 200-kraadises ahjus 8 minutit.
Tükelda kõrvits ja haki sibul. Kuumuta pannil õlis hakitud sibul ja tšilli, riivitud küüslauk ja ingver ning kõrvitsatükid. Sega hulka seesamiseemned ja maitsesta. Kalla täidis pirukapõhjale. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit, võta välja, puista peale riivjuust ning küpseta veel 30 minutit.