6-8 portsjonit
Hakklihakaste
400 g veisehakkliha
1 sibul
2 küüslauguküünt
2 porgandit
2 sellerivart
1 purk purustatud tomateid
1 purk ube tomatikastmes
1 dl vett
1 tl musta pipart
1 tl tüümiani
1 sl sojakastet
Kartulipudrukate
400 g pakk kartulihelbeid
4 dl piima
Lisaks
1 tk külmutatud herned
1 dl riivjuustu
Haki sibul ja küüslauguküüned. Tükelda porgand väikesteks kuubikuteks ja lõika seller õhukesteks viiludeks.
Pruunista hakkliha pannil ning lisa sibul, porgand ja seller.
Lisa purustatud tomatid, vesi, sojakaste ja maitseained. Lase tasasel tulel podiseda 20 minutit ja vahepeal valmista kartulipuder vastavalt pakendi juhistele.
Vala külmutatud herned ja konservoad ahjuvormi põhja ja vala hernestele hakklihakaste. Tõsta lusikaga kartulipuder hakklihakastmele ja puista peale riivjuust.
Küpseta 200 kraadi juures 30 minutit.