Marineeritud porgandid

Kodutohter
13.04.2022
Shutterstock

Maitsev lisand praele, kuid need on nii head, et võib ka lihtsalt purgist süüa.

4 portsjonit

 

500 g porgandeid

 

Marinaad

1 tl riivitud sidruni riivitud koort

poole sidruni mahl

1 tl värskeid tüümianilehti

0,5 dl õli

1 küüslauguküüs

2 tl vedelat mett

0,5 tl soola

 

Koori ja tükelda porgandid. Keeda porgandid poolküpseks, umbes 10-15 minutit.

Koori ja haki küüslauguküüs. Riivi kaks teelusikatäit sidrunikoort ja pigista välja mahl.

Kuumuta vesi, kuid ära keeda. Sega kõik marinaadi ained veega ja vala porganditele. Tõsta järgmise päevani külmkappi.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid