10 tükki
Põhi
150 g küpsiseid (digestiiv, kaerahelbe)
50 võid
Täidis
4 lehte želatiini
200 g maitsestamata toorjuustu
2 dl vahukoort
2 dl maitsestamata Kreeka jogurtit
0,5 dl suhkrut
0,5 tl vanillipastat
3 laimi mahl ja riivitud koor
2 sl heledat rummi
2 sl peeneks hakitud mänti
Peale
laimilõike, riivitud laimikoort, mündilehti
Purusta küpsised köögikombainis, lisa sulatatud või ja sega küpsisepuruga.
Vooderda lahtikäiva servaga koogivormi (ø 20 cm) põhi ja serv küpsetuspaberiga ning suru küpsise-võisegu vormi põhja.
Pane želatiinilehed tilga veega 5 minutiks paisuma.
Vahusta koor ja sega juurde jogurt ja toorjuust. Maitsesta suhkru ja vanilliga.
Riivi laimikoor vahu hulka. Pigista laimidest mahl, kuumuta ja sega külmas vees paisunud želatiinilehed kuuma mahla hulka. Lase pisut jahtuda ja kalla peene nirena vahu hulka, kogu aeg segades. Lisa rumm ja hakitud münt. Kalla täidis vormi, koputa paar korda vastu lauda, et täidis jaguneks ühtlaselt ja pane väehmalt neljaks tunniks külmkappi.külmkappi.
Eemalda ümbris ja kaunista riivitud laimikoore, laimilõikude ja mündilehtedega.