2 keskmist suvikõrvitsat
1 tl soola
1 suur porgand
1-2 sl oliiviõli
0,5 sibulat
4 küüslauguküünt
40 g riivjuustu
peotäis hakitud peterselli
0,5 tl küpsetuspulbrit
soola, musta pipart
4 muna
120 ml piima
Loputa suvikõrvitsad ja riivi jämeda riiviga. Pane kaussi ja raputa peale 1 tl soola ja jäta 15 minutiks seisma. Riivi porgand peene riiviga. Haki sibul ja küüslauk.
Kalla suvikõrvits sõelale ja vajuta kuivaks.
Kuumuta sibulat ja küüslauku pannil õlis. Lisa riivitud porgand ja kuumuta umbes 2 minutit. Jahuta. Sega kokku riivitud suvikõrvits, sibul, küüslauk, porgand, jahu, küpsetuspulber, riivjuust, sool ja pipar. Sega läbi.
Sega kahvliga kokku munad ja piim ning sega suvikõrvitsaseguga. Vala segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile või võiga määritud ahjuvormi ja küpseta 190-kraadises ahjus 35 minutit. Jahuta vähemalt 10 minutit, enne kui lahti lõikad.