Päeva retsept: ahjuta küpsetatud viie minuti pitsa

06.01.2021
Shutterstock

Imekiire pitsa, millele võib peale panna just seda, mida külmkapis parajasti leidub.

2 pitsapõhja

 

150 g nisujahu

1 tl soola

1 tl küpsetuspulbrit

150 g maitsestamata jogurtit

õli küpsetamiseks

 

Peale

tomatikastet, seeni, sibulat, sinki, juustu vastavalt maitseeelistusele

 

Sega kokku kuivad ained. Lisa jogurt ja sega tainas. Tõsta tainas jahuga kaetud töölauale ja sõtku, kuni tainas ei jää enam käte külge kinni. Rulli tainas panni põhja suuruseks.

Kuumuta pann ja vala natule õli. Pane pitsapõhi pannile ja küpseta paar minutit. Kui tainas lööb panni küljest lahti, keera ümber.

Pane põhjale tomatikastet ja kõiki täidiseid mida soovid. Puista peale riivjuustu, kata pann kaanega ja kuumuta, kuni juust on sulanud.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid