1 suur või 2 väiksemat pitsat
20 g värsket pärmi
1½ dl vett
¼ tl soola
1 sl oliiviõli
3 dl nisujahu
Peale
tomatikastet
riivjuustu
šampinjone
singitükke
kirsstomateid
oliive
pitsamaitseainet
basiilikulehti
Sega pärm sooja veega, kunis see on sulanud. Kuhja jahu kaussi, tee keskele süvend ja kalla sinna pärmivesi. Lisa sool ja õli, ning sega kõik kokku tainaks. Sõtku, kuni tainas ei kleepu enam käte külge. Kata kauss köögirätikuga ja lase soojas kohas kahekordseks kerkida.
Kummuta tainas jahuga ülepuistatud töölauale ja rulli kaks väiksemat või üks suur südamekujulist pitsapõhja.
Viiluta šampinjonid ja oliivid, tükelda sink, poolita kirsstomatid. Määri põhjale peale tomatikastet, kata riivjuustuga ning laota juustu peale seened, tomatid, sink ja oliivid. Puista peale pitsamaitseainet.
Küpseta 220-kraadises ahjus 10 minutit või kuni pitsa on küps. Kaunista basiilikulehtedega.