1 suur baklažaan
1 sibul
2 küüslauguküünt
200 g hakkliha
1 tomat
soola, musta pipart
2 sl jahu (nisu- või kaerajahu)
3 dl köögiviljapuljongit
2 sl sulatatud juustu
2 sl riivsaia (või riivitud rukkileiba)
võid vormi määrimiseks
Loputa baklažaan, eemalda varrepoolne ots ja lõika õhukesteks viiludeks. Koori ja haki sibul ning küüslauguküüned. Tükelda tomat. Pruunista pannil hakkliha. Kui hakkliha on liiga väherasvane, siis lisa tilk õli. Lisa sibul ja küüslauk, kuumuta, kuni sibul on pehme. Lisa tomat ja maitsesta.
Sega jahu puljongisse ja kuumuta, kuni kaste pakseneb. Lisa sulatatud juust ja kuumuta segades, kuni juust on sulanud. Maitsesta kaste soola ja musta pipraga.
Määri väike ahjuvorm võiga, pane põhja baklažaaniviilud, kata hakklihaseguga, pane peale ülejäänud baklažaaniviilud ning kalla kastmega üle.
Raputa peale riivsai ning küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit.