4-6 portsjonit
2 dl köögiviljapuljongit
2 dl kuskussi
1 väike sibul või 3-4 vart rohelist sibulat
½ Hiina kapsast
1 paprika
1 väike suvikõrvits
1 sl rapsi- või oliivõli
300 g marineeritud broileri fileeribasid
2 dl maapähkleid
Kaste:
Maitse järgi sinepi, pipra, soola ja musta pipraga maitsestatud lahjat hapukoort või maitsestamata jogurtit
Kuumuta köögiviljapuljongit keemiseni. Lisa kuskuss, pane kaas peale ja võta pott pliidilt. Lase seista viis minutit. Sega kahvliga õhuliseks.
Viiluta sibulad. Loputa ja tükelda Hiina kapsas, paprika ja suvikõrvits.
Kuumuta pannil õli. Lisa osade kaupa broileriribad. Prae kuldpruuniks ja küpseks. Lisa sibulad, paprika- ja suvikõrvitsatükid hetkeks pehmenema. Lõpuks lisa maapähklid ja kuumuta läbi. Sega kuskuss ja kuum pannitäis omavahel kokku.
Sega kõik kastmega ja serveeri soojalt või jahtunult.