Panniroog kanalihast

Kodutohter
10.01.2023
Shutterstock

Kiirelt valmiv ja kerge õhtusöök.

4-6 portsjonit

 

400 g kanafileed või -kintsuliha

1 võike sibul

2 küüslauguküünt

1 punane paprika

1 kollane paprika

pool porrut

1 sl õli

pisut soola ja jahvatatud musta pipart

1 dl kanapuljongit

1 tl maisi- või kartulitärklist

värsket tüümiani

2 sl seesamiseemneid

 

Lõika kanafilee või kintsuliha ribadeks. Koori ja viiluta sibulad ja küüslauguküüned. Loputa, poolita ja viiluta porru ja paprikad.

Kuumuta pannil õli. Lisa liharibad ja kuumuta mõned minutid pidevalt segades, kuni need on kuldpruunid ja küpsed. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa porru, paprika ja seesamiseemned ning kuumuta veel paar minutit.

Sega maisitärklis puljongi hulka, kalla pannile ja kuumuta. Kaunista värske tüümianiga.

Paku koos keedetud täisterariisi või riisi-viljaseguga, keedetud köögivilja ja värske salatiga.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid