4-6 portsjonit
400 g kanafileed või -kintsuliha
1 võike sibul
2 küüslauguküünt
1 punane paprika
1 kollane paprika
pool porrut
1 sl õli
pisut soola ja jahvatatud musta pipart
1 dl kanapuljongit
1 tl maisi- või kartulitärklist
värsket tüümiani
2 sl seesamiseemneid
Lõika kanafilee või kintsuliha ribadeks. Koori ja viiluta sibulad ja küüslauguküüned. Loputa, poolita ja viiluta porru ja paprikad.
Kuumuta pannil õli. Lisa liharibad ja kuumuta mõned minutid pidevalt segades, kuni need on kuldpruunid ja küpsed. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa porru, paprika ja seesamiseemned ning kuumuta veel paar minutit.
Sega maisitärklis puljongi hulka, kalla pannile ja kuumuta. Kaunista värske tüümianiga.
Paku koos keedetud täisterariisi või riisi-viljaseguga, keedetud köögivilja ja värske salatiga.