Kana on madala rasvasisaldusega, kuid valgurikas toit, mida naudib kogu pere. Pane fileeribad pannile, lisa vürtsid ja maitseained ning keeda juurde pasta. Kana on lihtne, kiire ja odav valik.
300 g kanafilee ribasid
2 slõli
0,5 tl soola
jahvatatud musta pipart
300 g pastat
2 rohelist paprikat
2 küüslauguküünt
250 g mascarponet
1 dl koort
2 sl sidrunimahla
0,5 dl värsket basiilikut, rebitud
2–3 sl riivitud parmesani või muud kõva juustu
Pruunista toasoojad kanaribad õlis. Maitsesta soola ja pipraga. Keeda ja nõruta pasta soolaga maitsestatud vees vastavalt pakendi juhistele. Säästa väike osa pasta keeduveest.
Pese ja lõika paprikad pooleks. Eemalda seemned. Haki viljaliha väiksemateks tükkideks. Haki kooritud küüslauguküüned.
Lisa pannile hakitud küüslauk ja paprikatükid ning kuumuta. Lisa mascarpone, koor ja sidrunimahl. Sega ja kuumuta keemiseni, vajadusel lisa pastakeeduvett.
Sega pasta kastmesse. Puista peale riivjuustu ja värsket basiilikut. Serveeri kohe.
Kanapasta, mis valmib 15 minutiga
09.04.2025

See on igavene küsimus: mida täna süüa teha? Enamasti otsid mõnda uut maitsvat toitu, mis sobiks kogu perele. Ja toit peaks valmima kiiresti ning seda peaks jätkuma ka järgmiseks päevaks.