Pähklimaitseline kuskussisalat

Kodutohter
16.04.2024
Shutterstock

Kuskuss annab salatile pähklimaitse ja hulka saab panna ka palju kevadist umbrohtu: naati, nõgest, oblikat.

8 portsjonit

 

225 g kuskussi

3 sl oliiviõli

2 sl sidrunimahla

1 punane paprika

225 g kuubikuteks lõigatud sinki

2 sl hakitud värsket karulauku

2 sl seemneteta rosinaid

soola, musta pipart

hakitud naati, nõgeseid

 

Pange kuskuss kaussi, kallake peale keev vesi, nii et tangud oleksid kaetud ja laske seista, kuni kogu vesi on imendunud ja tangud paisunud.

Lisage õli, sidrunimahl ja maitseained. Segage kahe kahvliga, et tanguterad üksteisest eralduks.

Loputage paprika, eemaldage seemned, lõigake ribadeks ja hakkige.

Lisage kuskussile paprika, sink, hakitud karulauk, rosinad ja hakitud naat. Segage, nii et koostisained ühtlaselt jaotuvad, tõstke salat serveerimisnõusse..

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid