4 portsjonit
400 g kanafileetükke
1 sibul
2 küüslauguküünt
2 sl õli
1 tl karrit
¾ tl soola
musta pipart
½ tl jahvatatud vürtsköömneid
500 g porgandeid
1 purk kikerherneid
4 dl kookospiima
2 sl sojakastet
150 g külmutatud spinatit
Võta kanatükid tund enne valmistamist külmkapist välja. Koori ja tükelda porgandid. Koori ja haki sibulad ja küüslauk ning kuumuta neid poti põhjas õlis. Lisa kanatükid ja pruunista poti põhjas. Lisa maitseained ja porganditükid ning kuumuta veel natuke.
Lisa sojakaste, kookospiim ja kikerherned. Hauta nõrgal kuumusel 20-30 minutit, kuni porgandid ja liha on pehmed. Lisa spinat, hauta veel pisut. Maitse, ning lisa vajadusel soola või pipart.
Serveeri koos keedetud riisiga.