Päeva retsept: kanahautis kookospiimaga

Kodutohter
06.12.2020
Shutterstock

Vürtsikas ja soojendav külma ilma toit.

4 portsjonit

 

400 g kanafileetükke

1 sibul

2 küüslauguküünt

2 sl õli

1 tl karrit

¾ tl soola

musta pipart

½ tl jahvatatud vürtsköömneid

500 g porgandeid

1 purk kikerherneid

4 dl kookospiima

2 sl sojakastet

150 g külmutatud spinatit

 

Võta kanatükid tund enne valmistamist külmkapist välja. Koori ja tükelda porgandid. Koori ja haki sibulad ja küüslauk ning kuumuta neid poti põhjas õlis. Lisa kanatükid ja pruunista poti põhjas. Lisa maitseained ja porganditükid ning kuumuta veel natuke.

Lisa sojakaste, kookospiim ja kikerherned. Hauta nõrgal kuumusel 20-30 minutit, kuni porgandid ja liha on pehmed. Lisa spinat, hauta veel pisut. Maitse, ning lisa vajadusel soola või pipart.

Serveeri koos keedetud riisiga.

Sarnased artiklid