Päeva retsept: ürdikattega kana

Kodutohter
08.10.2020
Shutterstock

Krõbe ürdi-leivakoorik hoiab kanatükid mahlasena.

 

Ürdikattega kana

4 portsjonit

 

4 broileri fileed

1 tl soola

0,5 tl must apipart

õli praadimiseks

 

Peale

2 viilu kuivanud leiba

1 sidruni koor

0,5 dl riivitud parmesani

0,5 dl hakitud peterselli

0,5 potti basiilikut

0,5 dl õli

0,5 tl soola

 

 

Võta broilerifileed varem külmakapist toatemperatuurile. Maitsesta fileed soola ja pipraga. Pruunista pannil õlis mõlemalt poolt. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

Valmista ürdikate. Lõika leival koorik ära. Tükelda leivaviilud ja pane koos sidrunikoore, riivitud juustu, ürtide ja õliga köögikombaini. Sega ühtlaseks massiks. Maitsesta soolaga. Määri segu kanafileedele. Küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit. Serveeri koos risotoga.

Sarnased artiklid