Paneeritud lillkapsaõisikud ehk "wings"

Kodutohter
22.07.2022
Shutterstock

Selliselt paneeritud lillkapsaõisikud näevad välja nagu krõbedad kanatiivad.

4 portsjonit

 

1 suur lillkapsas

1,5 dl jahu

1,5 dl mulliga mineraalvett

1 sl rapsiõli

0,5 tl soola

musat pipart

1,5 tl suitsumaitselist paprikapulbrit

2 sl õli

3 sl magusat tšillikastet

 

Eralda õisikud umbes kanatiiva suurusteks tükkideks.

Sega kokku jahus, mineraalvesi, õli, sool, pipar ja paprikapulber. Jäta 10 minutiks paisuma.

Kasta lillkapsaõisikud tainasse ja lao küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 225-kraadises ahjus 15-20 minutit.

Sega kausis kokku õli ja tšillikaste ning pintselda kuumad õisikud sellega üle.

Serveeri koos küüslaugumajoneesi või sinihaliitusjuustu dipikastmega.

Sarnased artiklid