Pannkoogid lihaga

Kodutohter
25.10.2023
Shutterstock

Vanasti keetis kokkuhoidlik perenaine lihast supi, ajas pärast supiliha läbi hakklihamasina ja tegi sellest piruka- või pannkoogitäidise.

4-6 tükki tükki

 

5 dl piima

3 muna

2 dl nisujahu

2 dl täisteranisujahu

0,5 sl suhkrut

näpuotsatäis soola

praadimiseks võid

Täidis

400 g hakkliha

1 sibul

1 sl paksu hapukoort

soola, pipart

 

Klopi munad lahti, lisa suhkur ja sool. Lisa jahu ja sega ühtlaseks tainaks. Lase pool tundi enne praadimist seista, et jahu paisuks.

Sulata kuumal pannil või ja prae õhukesed koogid.

Haki sibul. Pruunista hakkliha pannil. Kui hakkliha on väga lahja, lisa sorts õli. Lisa hakitud sibul ja hauta 4-5 madalal kuumusael kaane all.

Lisa hapukoor, täida pannkoogid seguga ja voldi kokku.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid