8–10 tk
8–10 ploomi
150 g pehmet võid
2 dl suhkrut
2 muna
3,5 dl nisujahu
1 tl vanillisuhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
200 g vanillimaitselist toorjuustu
1 muna
2 sl suhkrut
Pese ja poolita ploomid, võta välja kivid.
Vahusta või ja suhkur. Lisa ükshaaval ja hoolega segades munad. Sega jahu, vanillisuhkur ja küpsetuspulber ning lisa vahule. Vajuta tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi (20 x 35 cm).
Sega toorjuust kausis pehmemaks, sega hulka muna ja suhkur. Määri toorjuustukreem tainapõhjale ja vajuta poolikud ploomid peale.
Küpseta 175-kraadises ahjus 45 minutit. Lase jahtuda, et kook jõuaks enne lõikamist tahkemaks muutuda.