320 g nisujahu
2 sl küpsetuspulbrit
1/2 tl soola
1/2 tl jahvatatud musta pipart
200 ml rapsiõli
2 muna, lahtiklopitult
200 g piima
100 g tugevamaitselist riivjuustu
2 g sibulat
1 sl õli
Haki sibulad ja kuumuta pannil õlis klaasjaks.
Sõelu jahu, küpsetuspulber ja sool suurde kaussi ja sega juurde must pipar.
Vispelda teises kausis õli, munad ja piim omavahel ja seejärel sega nad ettevaatlikult, kuid põhjalikult jahusegu hulka. Sega tasakesi juurde riivjuust ja praetud sibul ning jätka segamist, kuni kõik komponendid on ühtlaselt segunenud. Samas sega nii vähe kui võimalik.
Tõsta segu lusikaga varem ettevalmistatud vormi ja küpseta umbes 1 tund või kuni leib on kenasti kerkinud ja kuldpruun ning leiva sisse torgatud puutikk jääb välja võttes puhtaks.
Jäta leib umbes 20 minutiks vormi jahtuma ja seejärel kummuta jahutusrestile ja jäta sinna kuni täieliku jahtumiseni. Säilita õhukindlas anumas.