Põhi:
100 g võid
3 dl nisujahu
1 dl piima
näpuotsatäis soola
Täidis:
0,5 l puhastatud suitsukala tükke (räim, latikas)
0,5 dl hakitud tilli
0,5 dl hakitud rohelist sibulat või porrut
soola, pipart
2 muna
1,5 dl koort või piima
Näpi toasoe või ja jahu segamini, lisa piim ja sega tainas. Vajuta tainas võiga määritud pirukavormi ( 25 cm) põhja ja äärtele. Eelküpseta 225-kraadises ahjus 10 minutit.
Puhasta suitsukala luudest. Võib kasutada ka küpsetatud kala. Sega kalatükid hakitud tilli, pipra ja vajadusel soolaga. Pane kalatükid pirukapõhjale.
Sega kokku munad ja piim, vala kalatükkidele. Küpseta 225-kraadises ahjus veel 15 minutit, kuni täidis on hüübinud. Serveeri soojalt.