4 portsjonit
1–2 nuikapsast
tükk kollast melonit
1–2 õuna
peotäis rohelist sibulat
Hapupiimakaste
2 dl hapupiima või keefirit
2 dl Kreeka või Türgi jogurtit
2 tl Dijoni sinepit
2sl sidrunimahla
1 tl mett
½ tl soola
¼ tl musta pipart
Peale
mõned keedetud vutimunad
Sega kõigepealt kokku kaste. Mõõda kõik ained kaussi ja sega korralikult läbi. Koori ja riivi nuikapsas, või lõika tikusuurused tükid. Koori ja riivi õun ja melon, või lõika tikusuurusteks tükkideks. Haki roheline sibul.
Tõsta kõik kaussi salatikastmesse. Sega kahe lusikaga tõstes.
Tõsta salat serveerimisnõusse ja pane peale mõned keedetud poolitatud vutimunad.
Salat sobib hästi grillitud liha või kalaga.