Kuumuta ahi 180 kraadini. Sõelu jahu, küpsetuspulber ja sool suurde kaussi. Sega juurde must pipar.
Vispelda teises kausis sulatatud või, munad ja piim omavahel ja seejärel sega nad ettevaatlikult, kuid põhjalikult jahusegule juurde. Sega tasakesi juurde suvikõrvits ja 100 g riivitud juustu ja jätka segamist, kuni kõik komponendid on ühtlaselt segunenud. Samas sega nii vähe kui võimalik.
Tõsta segu lusikaga varem ettevalmistatud vormi ja puista peale ülejäänud juust.
Küpseta umbes 1 tund ja 10 minutit või kuni leib on kenasti kerkinud ja kuldpruun ning leiva sisse torgatud puutikk jääb välja võttes puhtaks.
Jäta leib umbes 20 minutiks vormi jahtuma ja seejärel kummuta jahutusrestile ja jäta sinna kuni täieliku jahtumiseni. Säilita õhukindlas anumas.