4 portsjonit
4 suurt sibulat
1 sl õli
1 tl kuivatatud tüümiani
1 loorberileht
1 l köögiviljapuljongit
1 dl punaseid läätsi
2 dl valget veini
soola ja pipart
Lisaks
riivitud juustu
2 dl riivjuustu
1 munakollane
8 viilu saia või sepikut
Lõika sibulad ribadeks. Kuumuta sibulat poti põhjas kuumas õlis umbes 10 minutit, kuni sibul on pehme. Lisa kuivatatud tüümian, loorberileht ja köögiviljapuljong. Hauta madalal kuumusel ja kaane all pool tundi.
Loputa läätsed sõelal külma veega ja lisa potti koos valge veiniga. Keeda veel 20 minutit, kuni läätsed on küpsed. Maitsesta soola ja pipraga.
Pane ahi soojenema 250 kraadini. Jaota supp kaussidesse ja pane ahjuplaadile. Sega kokku munakollane ja riivjuust. Aseta igasse kaussi supi peale kaks viilu saia või sepikut ja kata muna-juustuseguga. Tõsta supikausid koos ahjuplaadiga ahju ja kuumuta 3 minutit, kuni juust on pealt kuldpruun. Serveeri kohe.