Suvikõrvitsa-kaerakotletid
Kodutohter
17.08.2021
Shutterstock

Kotletitaina hulka võib panna ka eilset hommikust kaerahelbeputru või pehmeks keedetud kaeratangu.

4 portsjonit

 

2 väiksemat suvikõrvitsat

2 porgandit

1 väiksem porru

2 küüslauguküünt

2 dl täisterakaerahelbeid

peotäis hakitud basiilikut

soola, musta pipart

praadimiseks õli

 

Lisaks

hapukoort

 

 

 

1. Riivi suvikõrvitsad kaussi ja raputa natuke soola peale. Jäta seisma.

2. Koori ja riivi porgandid peene riiviga. Haki porru ja küüslauguküüned. Jahvata kaerahelbed kohviveskis või köögikombainis jahuks.

3. Kalla riivitud suvikõrvits sõelale ja pigista kuivemaks.

4. Sega kõik kotlettide ained kausis kokku. Lase 5 minutit maitsestuda.

5. Vormi pätsikesed ja prae kuumal pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks.

6. Serveeri koos hapukoorekastmega.

Sarnased artiklid