Kala-karrikaste

Kodutohter
06.01.2024
Shutterstock

Värske kala vastu ei saa miski, aga ka külmutatud kalast saab maitsva toidu.

4 portsjonit

 

400 g külmutatud valge kala fileed

1 sibul

2 küüslauguküünt

1 tl õli

1 tl karrit

1 tl paprikapulbrit

3 dl kohvikoort

2 sl magusat tšillikastet (soovi korral)

0,5 tl soola

musta pipart

 

Võta kala sulama. Koori ja haki sibul ja küüslauk ning ning kuumuta pannil kuumas õlis.

Sega hulka karri ja paprikapulber. Kuumuta pisut ja lisa koor, tšillikaste, sool ja pipar. Murra kalafileed väiksemaks ja lisa kastmesse. Hauta kastet kuni kalatükid on küpsed.

Paku koos keedetud riisiga.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid