Põhi:
4½ dl nisujahu
½ tl soola
näpuotsatäis suhkrut
125 g külma võid
5 spl jääkülma vett
Täidis:
3 sl Dijon`i sinepit
3 dl riivjuustu
5-7 tomatit
1 tl kuivatatud basiilikut
musta pipart
3sl oliiviõli
2 riivitud küüslauguküünt
Peale:
värskeid basiilikulehti
Sega sool ja suhkur jahuga ning näpi tükeldatud külma võiga kõik puruseks. Lisa külm vesi ja vajuta tainapalliks. Suru tainas võiga määritud ümmarguse pirukavormi (läbimõõt 25-27) põhja ja äärtele. Tõsta paariks tunniks külmkappi.
Määri pirukapõhjale sinepit, laota peale riivjuust ja lõpuks tomativiilud. Määri peale riivitud küüslauguga segatud oliiviõliga. Puista peale kuivatatud basiilikut, soola ja musta pipart.
Küpseta 225-kraadises ahjus 20-30 minutit. Serveeri jahtunult ja kaunista värskete basiilikulehtedega.