4 portsjonit
1 tuunikalakonserv vees
1 sibul
1 küüslauguküüs
1 tomat
100 g riivjuustu
2 muna
1 sl jahu
1 tl soola
0,5 tl musta pipart
0,5 tl paprikapulbrit
hakitud peterselli
õli
Nõruta tuunikala. Haki sibul ja tomat. Pane kaussi tuunikala, hakitud sibul ja tomat, riivjuust ja pressi hulka küüslauguküüs. Löö kaussi kaks muna ja kaks supilusikatäit jahu. Lisa paprikapulber, hakitud petersell, sool ja pipar ning sega läbi.
Kuumuta pannil õli ja kalla segu kausist pannile ning kata kaanega. Kuumuta madalal kuumusel 10 minutit. Võta kaas pealt, kata pann taldrikuga ja kummuta pirukas taldrikule. Keera ringi ning libista teistpidi pannile tagasi ning kuumuta veel 5 minutit. Libista pirukas pannilt taldrikule ja lõika sektoriteks. Juurde sobib toorsalat.