1 portsjon
80 g täisteranuudleid
1 väike sibul
pool paprikat
tükk Hiina kapsaast
1 küüslauguküüs
2 tl seesami- või oliiviõli
1 tl riivitud ingverit
2 tl sojakastet
2 sl laimimahla
soola
80 g küpsetatud kanaliha
2 sl hakitud basiilikut
2 sl India pähkleid
1. Keeda nuudleid vastavalt pail olevale õpetusele.
2. Viiluta õhukeselt sibul, küüslauguküüs, Hiina kapsas ja paprika. Lõika kanaliha sobiva suurusega tükkideks.
3. Kuumuta pannil õli ja kuumuta kõiki köögivilju paar minutit. Lisa riivitud ingver, sojakaste, laimimahl ning kuumuta segades veel paar minutit. Maitse ja lisa vajadusel soola.
4. Sega kokku köögiviljad, nuudlid, kanaliha tükid, India pähklid ja hakitud basiilik.
5. Tõsta karpi või purki, pane külmkappi ja võta järgmine päev tööle kaasa.