Rabarberi-mangokook

Kodutohter
18.06.2021
Shutterstock

Hapu rabarber ja magus mango sobivad hästi kokku.

Põhi:

200 g võid

1,5 dl suhkrut

2 muna

4 dl nisujahu


 

2 dl kaerahelbeid

1 tl vanillisuhkrut

2 tl küpsetuspulbrit

pisut soola

Täidis:

Umbes 400 g rabarberitükke, mille hulka sega 1dl suhkrut ja 2sl kartulitärklist

Mango-jogurtitäidis:

200 g toorjuustu

2 purki (400 g) mangojogurtit

2 dl mangopüreed

0,5–1 dl suhkrut

2 sl kartulitärklis

2 muna

1 tl vanillisuhkrut

 

Vahusta suhkur ja või. Lisa ükshaaval munad ja klopi ühtlaseks. Sega kokku kõik kuivad ained ja lisa munasegusse. Vajuta tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi (30x40 cm) põhja ja äärtele.

Sega kokku rabarberitükid, sihkur ja kartulitärklis ning vala koogipõhjale.

Sega köögikombainis kõik mangotäidise ained ja kalla rabarberi peale. Küpseta 200-kraadises ahjus 20-30 minutit.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid