Põhi:
200 g võid
1,5 dl suhkrut
2 muna
4 dl nisujahu
2 dl kaerahelbeid
1 tl vanillisuhkrut
2 tl küpsetuspulbrit
pisut soola
Täidis:
Umbes 400 g rabarberitükke, mille hulka sega 1dl suhkrut ja 2sl kartulitärklist
Mango-jogurtitäidis:
200 g toorjuustu
2 purki (400 g) mangojogurtit
2 dl mangopüreed
0,5–1 dl suhkrut
2 sl kartulitärklis
2 muna
1 tl vanillisuhkrut
Vahusta suhkur ja või. Lisa ükshaaval munad ja klopi ühtlaseks. Sega kokku kõik kuivad ained ja lisa munasegusse. Vajuta tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi (30x40 cm) põhja ja äärtele.
Sega kokku rabarberitükid, sihkur ja kartulitärklis ning vala koogipõhjale.
Sega köögikombainis kõik mangotäidise ained ja kalla rabarberi peale. Küpseta 200-kraadises ahjus 20-30 minutit.