Kapsa-oahautis

Kodutohter
29.06.2021
Shutterstock

Maitsev hautis, mis sobib ka veganitele kui riivjuust välja jätta.

4 portsjonit


 

600 g peakapsast või lehtkapsast

2 sibulat

500 g suvikõrvitsat

1 sl õli

3 dl köögiviljapuljongit

1 purk (380 g) punaseid ube

1 purk (380 g) valgeid ube

1 sidruni riivitud koor

2 sl sidrunimahla

1 sl mett

1 tl soola

riivitud juustu


 

Lõika kapsas ja sibul õhukesteks ribadeks. Koori ja lõika kõrvits väikesteks tükkideks. Kuumuta köögivilju poti põhjas õlis paar minutit, kalla potti puljong, keera kuumus madalamaks ja hauta umbes 30 minutit. Lisa potti oad ja hauta kaane all veel 10 minutit.

Maitsesta soola, mee, riivitud sidrunikoore ja mahlaga. Serveerimisel puista peale riivitud juustu.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid