6 portsjonit
1 sibul
3 küüslauguküünt
6 kartulit
3 porgandit
2 sl õli
0,5 tl soola
8 dl vett
0,5 dl tomatipüreed
1 tl kuivatatud tüümiani
1 tl suitsumaitselist paprikapulbrit
1 tl jahvatatud musta pipart
300 g toorvorste
1 purk suuri valgeid ube (konserv)
100 g lehtkapsast
Koori ja tükelda sibul, küüslauguküüned, kartul ja porgand. Tükelda vorstid ja pruunista poti põhjas õlis. Lisa hakitud sibulad ja küüslauk ong kuumuta veel pisut. Lisa porgandid ja kartulid ning kuumuta veel paar minutit.
Sega kokku keev vesi, maitseained, tomatpüree ning vala potti. Pane kaas peale ja hauta madala kuumusel või 175-kraadises ahjus pool tundi.
Tükelda lehtkapsas, loputa oad ning lisa potti, sega ja hauta ilma kaaneta veel 5 minutit.
Kuna vorstid on soolased, siis enamasti pole vaja soola lisada.