4 portsjonit
400 g värskeid seeni (kukeseeni, puravikke, šampinjone)
1 väike sibul
1 tl õli
100 g sulatatud juustu
6-7 dl vett
1 purk purustatud tomateid (400 g)
ürdisoola
½ tl estragoni
1 tl tüümiani
2 tl basiilikut
jahvatatud musta pipart
½ tl suhkrut
Juurviljaleib
4 viilu täistera rukkileiba
4 tl võid
salatilehti
1 porgand, 50 g kaalikat, 50 g peeti, 50 g kapsast
2 rosmariinioksa
Puhasta ja tükelda seened, koori ja haki sibul.
Hauta sibulat ja seeni õlis, lisa sulatatud juust ja kõik ülejäänud ained.
Hauta 15 minutit, sega ja vajaduse korral maitsesta.
Valmista juurviljaleivad. Koori ja riivi kõik juurviljad eraldi. Kata leivad või, salatilehtede ja riivitud köögiviljaga.
Serveeri koos seenesupiga.