4 portsjonit
16 suurt pasta-teokarpi (conchiglie)
300 g külmutatud spinatit
300 g toorjuustu või ricotta kohupiima
3 küüslauguküünt
2 purki (à 400 g) purustatud tomateid
1 väike sibul
1 küüslauguküüs
2 sl ketšupit
2 loorberilehte
1 sl õli
soola, pipart, suhkrut
Peale
25 g riivitud parmesani
Keeda teokarbipastat soolaga maitsestaud vees 3-4 minutit vähem kui pakendil märgitud. Tõsta vahukulbiga veest välja vaagnale jahtuma.
Sulata ja nõruta spinat, vajuta vesi välja. Sega kokku toorjuust, spinat, sool, pipar ja 2 pressitud küüslauguküünt. Täida teokarbid seguga.
Haki sibul. Kuumuta pannil õli ja kuumuta sibul klaasjaks. Vala juurde purustatud tomatid, maitsesta soola, pipra, ketšupi ja vajadusel natukese suhkruga. Pressi sisse viimane küüslauguküüs ja hauta 10 minutit. Vala kaste ahjuvormi ja tõsta täidetud teokarbid tomatikastmesse, riivi peale parmesani ja küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.