6 tükki
400 g pärmi-lehttainast või soolast muretainast
180 g sinki
200 g fetajuustu
1 sibul
2 küüslauguküünt
200 g spinatit
1 sl oliiviõli
150 g hapukoort
2 muna
2 tl kuivatatud ürdisegu (Vahemere, Provence`i)
0.5 tl musta pipart
0,5 tl soola
võid vormi määrimiseks
Sulata tainas, kuis see on külmunud.
Koori ja haki sibul ja küüslauguküüned. Haki sink. Kuumuta hakitud sibulat ja küüslauku pannil õlis, kuni sibul muutub läbipaistvaks. Lisa spinat ja kuumuta, kuni spinat vajub kokku.
Määri pirukavorm (26 ø cm) võiga ja vajuta tainas põhja ja äärtele.
Murenda põhja pool fetajuustust.
Sega kausis kokku panni sisu, sink, hapukoor, munad ja maitseained. Sega ja kalla pirukapõhjale. Murenda peale ülejäänud feta.
Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit.