4 portsjonit
150 g suitsupeekonit
800 g kapsast
1 sibul
3 küüslauguküünt
350 g sügavkülmutatud kartulilõike
2 tl soola
1 tl suhkrut
1 sl Dijon`i sinepit
3 sl valget veiniäädikat
75 g riivjuustu
3 dl kohvikoort
musta pipart
Haki sibul ja lõika kapsas ja peekon ribadeks.
Pane peekoniribad kuumale pannile ja kuumuta, kuni rasv sulab pannile. Lisa hakitud sibul ja kuumuta peekonirasvas. Lisa ribadeks lõigatud kapsas ja kuumuta 4-5 minutit. Lisa pannile äädikas ja kuumuta, kuni äädikas aurustub. Lisa külmutatud kartulilõigud ja sega kuumutades. Lisa sool, suhkur, pipar, sinep ja koor.
Kalla segu ahjuvormi, raputa peale riivjuust, kata fooliumiga ja küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit. Eemalda foolium ja küpseta veel 20 minutit.