Teistmoodi kapsavorm

Kodutohter
07.11.2022
Shutterstock

Väga maitsev vormitoit, kus maitset annavad suitsupeekon ja magushapu kapsas

4 portsjonit

 

150 g suitsupeekonit

800 g kapsast

1 sibul

3 küüslauguküünt

350 g sügavkülmutatud kartulilõike

2 tl soola

1 tl suhkrut

1 sl Dijon`i sinepit

3 sl valget veiniäädikat

75 g riivjuustu

3 dl kohvikoort

musta pipart

 

Haki sibul ja lõika kapsas ja peekon ribadeks.

Pane peekoniribad kuumale pannile ja kuumuta, kuni rasv sulab pannile. Lisa hakitud sibul ja kuumuta peekonirasvas. Lisa ribadeks lõigatud kapsas ja kuumuta 4-5 minutit. Lisa pannile äädikas ja kuumuta, kuni äädikas aurustub. Lisa külmutatud kartulilõigud ja sega kuumutades. Lisa sool, suhkur, pipar, sinep ja koor.

Kalla segu ahjuvormi, raputa peale riivjuust, kata fooliumiga ja küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit. Eemalda foolium ja küpseta veel 20 minutit.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid