4 portsjonit
150 g peekonit
850 g kapsast
1 sibul
2 küüslauguküünt
350 g sügavkülmutatud kartulikange
2 tl soola
1 tl suhkrut
1 sl Dijoni sinepit
3 sl õunaäädikat
75 g riivjuustu
3 dl kohvikoort (või köögikoort)
musta pipart
Haki sibulad, küüslauk ja peekon ning lõika kapsas ribadeks. Riivi juust.
Pane peekon kuumale pannile ja kuumuta, kuni tekib rasv. Kuumuta rasvas hakitud sibulat ja küüslauku, lisa kapsas ja kuunuta segades 5-6 minutit.
Lisa pannile äädikas ja kuumuta. Lisa külmunud kartulikangid ja kuumuta segades. Lisa koor, sinep ja kõik maitseained.
Kalla pannitäis võiga määritud ahjuvormi, tasanda, kata fooliumiga ja küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit. Eemalda foolium, puista peale riivjuust ja küpseta veel 20 minutit.