2 pitsat
Põhi
3,5 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soola
1,5 dl vett
2 sl võid
Peale
2 sibulat
1 sl võid
1 sl valget palsamiäädikat
1 sl mett
4 peekoniviilu
200 g hapukoort
2 õuna
musta pipart
hakitud peterselli või rosmariini
Sega jahu, küpsetuspulber ja sool. Mõõda sisse toasoe vesi ja sulatatud või. Vormi tainas palliks. Jäta pall veerand tunniks toatemperatuurile seisma. Jaga tainas kaheks ja rulli õhukesed põhjad. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Lõika peekon tükkideks ja prae pannil krõbedaks. Koori ja viiluta sibulad. Lisa pannile võid ja kuumuta sibulaid peekonirasvas ja võis, lisa mesi ja palsamiäädikas.
Eemalda õuntelt südamed ja lõika õunad sektoriteks.
Määri pitsapõhjadele hapukoort, laota peale sibulad, õuna- ja peekonitükid. Jahvata peale musta pipart.
Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit. Raputa peale hakitud peterselli või rosmariini.