4 lõiku
Rabarberisegu
3 sl võid
3 dl rabarberitükke
0,5 dl suhkrut
Tainas
2 muna
0,5 dl suhkrut
0,5 dl nisujahu
0,5 tl küpsetuspulbrit
Sulata rasvaine puhtal teflonpannil keskmises kuumuses. Lisa rabarbritükid ja suhkur. Sega neid kuumas rasvas, kuni rabarber on pisut pehmenenud..
Vahusta munad suhkruga valgeks vahuks. Sega küpsetuspulber jahu hulka ja lisa jahusegu tainale. Kalla tainas pannile rabarbritükkide peale. Vähenda kuumust ja küpseta kooki pannil 10-15 minutit. Taina pind ei muutu pruunikaks. Küpse kook on pealt urbne ja seda vajutades ei jää tainast sõrme külge.
Kummuta kook taldrikule ja serveeri koos jäätise ja karamellkastmega.
Kata kook küpsemise ajaks klaaskaanega, nii on ka lastel turvaline vaadata, kuidas tainas pannil kerkib.