8–10 portsjonit
400 g kohupiimapastat (vanilli, laimi)
0,5 l maitsestamata jogurtit (kui kasutada maitsestatud jogurtit, tuleb suhkur ära jätta)
0,5 l külmutatud marju või kompotti (aprikoosid, kirsid, maasikad vms)
5–6 sl kondenspiima või suhkrut
6+3 tl želatiini
1 dl mahla (nt apelsini- või õunamahla)
Pane kõigepealt 5 tl želatiini mahla sisse paisuma. Kuumuta paisunud želatiini väga nõrgal kuumusel, kuni see on sulanud.
Võta marjad sulama. Kui marjad on külmutatud suhkruta, tuleb lisada suhkrut. Kui kasutad kompotti, siis jälgi, et marju oleks vedelikus piisavalt. Sega 6 tl želatiini marjade või kompotiga ja vala toidukilega vooderdatud ümmargusse vormi. Tõsta 2-3 tunniks külmkappi tarduma.
Pane 3 tl želatiini mahla sisse paisuma ja kuumuta siis segades. Kui marjasegu on külmkapis tarretunud, sega kausis kokku kohupiim, suhkur või kondenspiim. Lisa segades juurde 3 sl sulanud želatiini.
Kalla marjatarretise peale, silu ja pane ööseks külmkappi tarduma.