3 muna
3 dl suhkrut
3 dl nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
1 tl vanillisuhkrut
3 tl kaneeli
4 dl riivitud porgandeid
150 g võid (sulatatud)
2 dl vahukoort
200 g kohupiimapastat (vanilli)
palju erinevaid marju
Vahusta munad ja suhkur heledaks vahuks. Sega kokku kõik kuuivad ained. Lisa munavahule kordamööda ettevaatlikult segades jahu, riivitud porgand ja sulatatud või.
Vooderda lahtikäiv koogivorm küpsetuspaberiga ja kalla tainas vormi.
Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit.
Lase jahtuda.
Vahusta koor ja sega kohupiimapastaga. Lisa vajadusel pisut suhkrut.
Kui põhi on küllalt paks, võib selle pooleks lõigata ja määrida peale vahukoor-kohupiima segu. Aga võib ka katta põhja lihtsalt vahukoore-kohupiimavahuga ja panna peale ohtralt marju. Porgandikoogi põhi jääb parajalt mahlane, niisutada polegi vaja.