6 erinevat värvi paprikat
1 väike suvikõrvits
2 punast sibulat
2 küüslauguküünt
2 oksa punet
Kaste
4 sl oliivi- või rapsiõli
2 sl palsamiäädikat
½ tl soola
¼ tl musta pipart
1 sl mett
1-2 sl hakitud punet
Pese suvikõrvits ja paprikad. Eemalda paprikatel varred, seemned ja sisemised vaheseinad. Poolita ja viiluta suvikõrvits. Koori sibulad ja lõika sektoriteks, viiluta küüslauguküüned.
Pane kõik kastmeained klaaspurki, keera kaas peale ja sega loksutades.
Pane köögiviljad fooliumile, vala pool kastmest peale ja sega nii, et kõik köögiviljatükid oleks kastmega koos. Tõsta foolium grillile ja grilli umbes 15 minutit. Vala peale ülejäänud kaste ja küpseta veel 5 minutit.
Tõsta köögiviljad vaagnale. Puista peale punet.
Köögiviljadele võib lisaks grillida halloumi-juustu, mida saab vabalt kuumutada, sest ei hakka sulama ega venima.