Kana-rooskapsaroog

Kodutohter
04.10.2024
Shutterstock

Pannil lihaga koos küpsenud rooskapsas on väga maitsev.

4 portsjonit

 

4 kanakintsuliha

2 tl õli

1 sidruni riivitud koor

poole sidruni mahl

soola, musta pipart

500 g rooskapsast

 

Kaste

200 g hapukoort

poole sidruni mahl

1 tl mett

soola, musta pipart

 

Sega kõigepealt kokku kõik kastme ained ja jäta maitsestuma.

Vajuta kanakintsuliha tükid natuke õhemaks või lõika sisse lõiked. Sega kokku õli, riivitud sidrunikoor ja -mahl, sool ja pipar. Hõõru segu lihale.

Pruunista lihatükid pannil õlis mõlemalt poolt, keera kuumust vähemaks ja küpseta kaane all pehmeks.

Poolita rooskapsad, lisa pannile ja küpseta viis-kuus minutit. Jaota taldrikutele ja serveeri koos kastmega.

Sarnased artiklid