3 suurt kartulit, kooritud, riivitud
1 sibul
1 porgand
1 paprika
õli
soola
3 muna
300 ml piima
200 g täisterajahu
1 tl küpsetuspulbrit
150 g riivjuustu
hakitud peterselli
Riivi kartul ja porgand, haki sibul ja paprika. Kuumuta pannil pisut õli, kuumuta kartulit, sibulat, porgandit ja paprikat õlis, kuni köögivili pehmeneb. Maitsesta soola ja musta pipraga.
Sega kausis munad ja piim. Sega küpsetuspulber jahuga ning sega jahu vähehaaval muna-piima hulka. Sega köögiviljad tainaga ja jäta 15 minutiks seisma.
Kalla segu küpsetuspaberiga kaetud või võiga määritud ahjuvormi ja küpseta 200-kraadises ahjus 35 minutit. Võta vorm ahjust välja, puista peale hakitud petersell ja riivjuust ning küpeta veel 10 minutit.
Vormi võib süüa nii soojalt kui ka külmalt.