8 portsjonit
2 dl punast mahla (mustsõstra, vaarika)
2 dl õunamahla
2 dl apelsinimahla
6 želatiinilehte
Jogurtitarretis
500 g maitsestamat jogurtit
1 tl riivitud sidrunikoort
1 dl tuhksuhkrut
2 tl vanillisuhkrut
6 lehte želatiini
0,5 dl piima
Pane želatiinilehed kahekaupa tilga külma veega paisuma. Sulata paisunud želatiin 1 dl mahlas. Kalla želatiin ülejäänud 1 dl mahla sisse ja sega kogu aeg hoolega, et ei jääks klimpe. Tee samamoodi kõikede erinevate mahlasegudega. Vala erinevat värvi mahlasegud karpi ja pane külmkappi tarduma.
Sega jogurt tuhk- ja vanillisuhkruga ning lisa riivitud sidrunikoor. Pane 6 želatiinilehte tilga veega paisuma. Sulata paisunud želatiin 0,5 dl kuumas piimas, jahuta pisut ja sega jogurtiga.
Lõika tarretunud mahl kuubikuteks ja sega osa kuubikuid jogurti hulka. Kalla jogurt toidukilega vooderdatud koogivormi ja pane külmkappi tarduma. Kaunista ülejäänud mahlakuubikutega.
Tarretises võib kasutada ka konservpuuvilju ja -marju.