1 l hakitud peakapsast
2 supilusikatäit õli
Tainas
3 dl vett
4 muna
2 dl nisujahu
1 teelusikatäis soola
Kaste
0,5 dl ketšupit
2 supilusikatäit Worcestershire'i kastet
2 supilusikatäit sojakastet
1 supilusikatäis seesamiseemneid
Aseta kapsaribad ahjuvormi (umbes 20 cm x 30 cm). Sega hulka õli. Küpseta 225-kraadises ahjus 10 minutit.
Sega vesi, munad, jahu ja sool ühtlaseks taignaks. Võta pann ahjust välja ja vala tainas kapsale. Pane pann tagasi ahju ja alanda kuumust 200 kraadini. Küpseta umbes 20 minutit.
Samal ajal kui omlett on ahjus, valmista kaste. Sega kausis kokku ketšup, Worcestershire'i kaste ja sojakaste. Paku juurde eraldi nõust. Puista peale seesamiseemneid.