4 portsjonit
1 sibul
2 küüslauguküünt
400 g veisehakkliha
8 kartulit
1 purk (400 g) purustatud tomateid
1 l puljongit (võib ka kuubikust)
1 tl kuivatatud tüümiani
1 pakk külmutatud köögivilju
2-3 sl ketšupit või magusat tšillikastet
soola, musta pipart
Koori ja haki sibulad ja küüslauguküüned. Pruunista hakkliha pannil. Kui liha on liiga kuiv, võib lisada tilga õli. Tõsta pruunistatud liha ja sibulad potti, lisa purustatud tomatikonserv, puljong, tükeldatud kartulid, kuivatatud tüümian, ketšup või tšillikaste.
Keeda vaiksel tulel, kuni kartulid on pehmed. Vahepeal lisa potti ka külmutatud köögiviljad.
Serveeri koos hapukoorega.
Hakklihasupp valmib kiirelt ja on järgmisel päeval veel parem. Seega tasub seda teha korraga suurema laari.